Osallistuminen

2030.fi

25.03.2013

Selonteko on hyväksytty valtioneuvostossa ja sitä käsitellään Eduskunnassa marraskuussa. Voit osallistua selonteon kommentointiin selonteon yhteisöllisessä verkkokommentointialustassa.

3 thoughts on “Osallistuminen

  1. Jami Eskelinen says:

    “Valmisteiden paljoudessa, tai oikeammin sanoen, niiden arvossa on siis kansan rikkaus; mutta valmisteiden paljous riippuu kahdesta päätekijästä, nimittäin työmiesten paljoudesta ja heidän ahkeruudestaan. Molemmat asiat luonto saa aikaan, kun se saa toimia ihmisten häiritsemättä.”
    (Anders Chydenius Kansallinen voitto 1765)

  2. Maria Leivonen says:

    Luimme ystäväni kanssa raportin tiivistelmää jossa esitellään valtioneuvoston visio 2030. Visiossa ei ole visiota joka luo muutosta tai rakentaa Suomea kestävällä tai uudella tavalla. Tyhjä visio. Jatkamme raportin lukemista.

  3. #==> Protesti ilmastonmuokkausta vastaan pidettiin 25.1.2014 ja näitä mielenilmaisutapahtumia aiheesta tehdään globaalisti niin kauan, että valtamedia ja sitten jopa harvat totuuden valoon heränneet virkamiehetkin uskaltavat avata suunsa ja tekemään asialle jotakin Suomessa. Mennäänkö nyt pitkän kaavan mukaan vai tehdäänkö tästä Eduskuntavaalikysymys?Maailmanlaajuinen protesti ilmastonmuokkausta vastaan Global March against GeoEngineering https://www.facebook.com/events/514097745333813/?fref=ts

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *